Kategoriat
Uncategorized

Miesten ja naisten juttuja

Tänä vuonna otsikoissa on ollut runsaasti väitteitä monien korkean profiilin miesten seksuaalisesta häirinnästä . Samaan aikaan jatkuva kansallinen tilinteon yli sukupuolten välisiä eroja työpaikoilla , The patriarkaalinen sosiaalinen järjestelmä ja roolia maskuliinisuutta yhteiskunnassa vaarannamme pitkäaikainen sukupuolinormeja.

WNYC Studiosin ”Death Sex & Money” -podcastin ohella halusimme tietää: Mitä tämä kaikki tarkoittaa miesten mielestä mieheksi tulemiseen?

FiveThirtyEight ja WNYC tekivät yhteistyötä SurveyMonkeyn kanssa valtakunnallisessa tutkimuksessa, johon osallistui 1615 aikuista, jotka tunnistivat itsensä miehiksi. 1 Pyysimme vastaajia pohtimaan muun muassa ajatuksiaan maskuliinisuudesta, työpaikkakulttuurista ja läheisyydestä. Tulokset: Suurin osa miehistä työpaikalla sanoo, että he eivät ole miettineet työpaikkakäyttäytymistään #MeToo: n seurauksena. hiukan yli puolet miehistä pitää ainakin jonkin verran tärkeänä sitä, että muut näkevät heidät maskuliinisina; ja melkein puolet kaikista miehistä sanoo joskus tai usein tuntevan itsensä yksinäisiksi tai eristyneiksi.

WNYC haastatteli myös miehiä heidän ajatuksistaan ​​maskuliinisuudesta tämän viikon jaksossa ”Kuolema, sukupuoli ja raha”, jonka voit kuunnella alla.

Tässä on joitain tutkimuksen silmiinpistävimpiä havaintoja:

Miehen identiteetti
Maskuliinisuuden tai miehekkyyden tunne on osa enemmistöä miesten identiteeteistä vuonna 2018: Kun kysyttiin, kuinka maskuliinisina tai ”miehisina” he yleensä tuntevat, 83 prosenttia miehistä sanoi olevansa ”hyvin” tai ”jonkin verran” maskuliininen. Mutta monet vähemmän, 53 prosenttia, sanoivat, että oli erittäin tai jokseenkin tärkeää, että muut näkevät heidät näin.

Suurin osa miehistä, 64 prosenttia, sanoi isänsä tai isähahmonsa olevan heidän ajatustensa lähde siitä, mitä tarkoittaa olla hyvä mies. Äidit 2 tuli 41 prosentilla toiseksi. Monet mainitsivat myös uskonnon. Joitakin sukupolvien välisiä eroja oli kuitenkin: Popkulttuuri oli inspiraation lähde ymmärtämään miehyyttä nuoremmille miehille (42 prosenttia 18–34-vuotiaista), kun taas vain 17 prosenttia miehistä 35–64 ja 12 prosenttia miehistä 65 ja yli sanoivat saman.

60 prosenttia miehistä oli sitä mieltä, että yhteiskunta painostaa miehiä epäterveellisellä tai huonolla tavalla. Ja mitä nuorempi mies oli, sitä todennäköisemmin hän uskoi siihen.

Mutta vaikka suurin osa vastaajista oli samaa mieltä siitä, että yhteiskunta painostaa miehiä kielteisesti, he eroavat painostuksen muodosta. Yksi vastaajista sanoi, että ”liian paljon luonnottomia” macho ”-odotuksia on liian vähän ja taitojen vaaliminen on liian vähäistä, kun taas toinen uskoi, että” tunteiden löytämisessä on liian paljon painoa ”.

Kysyimme myös miehiltä heidän jatkuvista huolistaan. Useimmat miehet sanoivat, että heillä oli päivittäisiä huolenaiheita, paino- ja talouspäällikkö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *