Kategoriat
Uncategorized

Minun kokemukseni Bank Norwegian -luottokortista

Olen käyttänyt Bank Norwegianin luottokorttia nyt parisen vuotta ja ajattelin kertoa tässä Bank Norwegian kokemuksia liittyen kortin käyttöön. Kortin käyttäminen on helppoa, enkä ole havainnut mitään ongelmia missään tilanteessa. Kaupassa maksaessa ja verkko-ostoksissa kortti on minulla toiminut moitteetta.

Kortin tyyppi

Bank Norwegian -luottokortti on Visa-kortti, jolloin se käy kaikissa paikoissa, joissa minkä tahansa muunkin pankin myöntämä Visa käy. Eli ostopaikkoja on lukemattomia määriä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kortille kertyneet ostokset voi maksaa kuukausittain kokonaan (maksuaikakortti) tai halutessaan lisää joustavuutta voi valita maksun suuruuden minimilyhennyksen ja luoton kokonaismäärän väliltä.

Laskutus

Luottokortin laskun saa e-laskuna suoraan pankkiin, jolloin maksu hoituu halutessani automaattisesti minimilyhennyksen suuruisena. Laskun summaa on myös helppo muuttaa omassa verkko- tai mobiilipankissa, jolloin voi kätevästi maksaa myös enemmän. Yleensä olen tehnyt niin, että päivittäisostoksiin käyttämäni summat olen maksanut eräpäivänä kokonaan ja suuremmat ostokset osissa.

Ostopaikat

Koska kyseessä on Visa-kortti, se käy maksuvälineenä lähes kaikissa paikoissa, joissa voi maksaa kortilla. Itselläni ei ole tämän parin vuoden aikana tullut vastaan yhtään paikkaa, jossa Bank Norwegianin luottokortti ei kelpaisi maksuvälineenä. Koska Visa on maailman yleisin luottokortti, se on myös hyväksytyin maksuväline käteisen jälkeen. Yhdelläkään tekemälläni matkalla ulkomaille ei tullut vastaan kauppaa tai ravintolaa, jossa Bank Norwegianin luottokortti ei olisi käynyt maksuna.

Verkko-ostokset

Olen käyttänyt korttia myös paljon verkko-ostoksiin ja siinä se on todella kätevä. Samaan tapaan kuin muissakin kaupoissa, Visa käy maksuvälineenä myös kotimaisissa ja ulkomaisissa verkkokaupoissa. Olen ostanut kortilla lähes kaikkea urheiluvälineistä elokuvalippuihin, eikä missään verkkokaupassa ole ollut Bank Norwegian -luottokortin kanssa mitään ongelmaa.

Norwegian Rewards -pisteet

Kaikista kortilla tehdyistä ostoksista kertyy Norwegian Rewards -pisteitä, joita voi käyttää Norwegianin palveluihin. Näitä pisteitä kertyikin mukavasti, kun keskitin kaikki päivittäisostokseni Bank Norwegian -luottokortille. Pisteitä on ollut helppo käyttää Norwegianin lentovarauksiin, joten osa lomamatkoista on tullut maksettua ainoastaan korttia käyttämällä. Ja lomaillessa pisteitä kertyy heti lisää seuraavia matkoja varten.

Normaaleista päivittäisostoksista saa prosentin rewards-pisteitä. Norwegianin lentolipuista saa pisteitä neljästä kymmeneen prosenttiin matkustusluokan mukaan. Näin pisteitä kertyy mukavasti matkustaessa.

Yhteenveto kokemuksista

Kuten yllä on tullut ilmi, Bank Norwegian -luottokortti on todella monikäyttöinen ja varmatoiminen luottokortti. Olen itse käyttänyt sitä suurimpaan osaan päivittäisistä ostoksistani sekä myös moniin suurempiin ostoksiin. Kortin käyttö on ollut täysin ongelmatonta ja kätevää. Laskun saa e-laskuna suoraan omaan verkkopankkiin, jossa se on helppo asettaa automattiseen maksatukseen. Tällöin käytetystä luotosta maksetaan minimilyhennys. Maksun summaa voi tietenkin myös muuttaa, jos haluaa maksaa enemmän aina käytetyn luoton kokonaissummaan saakka.

Koska kortin käyttö kerryttää Norwegian Rewards -pisteitä, kasvattaa jokainen käytetty euro Norwegian Rewards -pistetiliä. Pisteitä voi käyttää muun muassa Norwegian-lentolippuihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *