Kategoriat
Uncategorized

Sekaisin sisustuksesta

Sisustusideat ja trendit, jotka olemme tähän mennessä nähneet vuonna 2020, eivät ole tuottaneet meille muuta kuin iloa. Tammikuun ennuste muuttui itse asiassa kauniiksi todellisuudeksi, joten jos suunnittelet kodin sisustuksen uudistamista milloin tahansa pian, olet oikeassa paikassa inspiraation ja tiedon saamiseksi. 

Meillä on 20 alla lueteltua keskeistä teemaa ja ohjelmaa, jotka ovat jatkuvasti hallinneet Insta-syötteitämme ja kodejamme. Pinterestin täydellisyydestä aina siihen, mitä suosikki suunnittelun ennustajamme, maalivalmistajamme, kangassuunnittelijamme ja muut asiantuntijat sisustusmaailmassa sanovat, olemme saaneet kaiken tässä sisustussuunnittelussa 2020.  

Olemme myös lisänneet vinkkejä ja vinkkejä, joiden avulla voit suunnitella ja sisustaa rakastamiesi trendien kanssa, riippumatta huoneidesi koosta tai budjetistasi (koska valitettavasti kaikki meistä eivät voi muuttaa kylpyhuoneemme terrazzossa vain siksi, että Instagram sanoo sen olevan siistiä) .

Ennen kuin aloitamme, yksi vastuuvapauslauseke. Nämä kodinsisustuksen ulkoasut eivät vanhene automaattisesti kello 00.01 1. tammikuuta 2021. Aivan kuten muotitrendit, sisustustyylit palaavat takaisin vuosi toisensa jälkeen, joten saatat jopa tunnistaa muutamia omia kestäviä suosikkejasi tai klassisia palauttajiasi menneiltä vuosilta mennessä.

Jep, sanoimme sen, emme koskaan ajatelleet, että se tapahtuisi, mutta rakkautemme harmaata kohtaan on ajautunut sinisestä! Ja jos et usko meitä, usko Pantone. Ei kerskailua tai mitään, mutta meillä oli epäilevä epäily siitä, että vuoden Pantone Color of the Year 2020 tulee olemaan sininen. Tuntui kuin olisi sinisen aika. Vuoden 2020 väriä kutsutaan klassiseksi siniseksi, ja se on vain: klassinen sininen. Se on puhdas ja tyylikäs, mutta myös todella kohottava, joten se toimii täydellisesti olohuoneessa ja (verrattuna viime vuosiin) se on todella helppo väri sisällyttää suurimpaan osaan kotiasi. 

Vuoden 2020 trendit eivät myöskään koske värejä, näemme, että tekstuuria käytetään yhä enemmän lisäämään kiinnostusta myös huoneisiin. Rakastamme ulkoasua kerrostetaan erilaisia ​​tekstuureja samoilla tai hyvin samanlaisilla väreillä. Se on täydellinen, jos olet iso neutraaleilla, joten sinun on löydettävä erilaisia ​​tapoja sisustaa huoneesi käyttämättä liikaa värejä. 

Olohuoneessa tyynyt ja peitot ovat ilmeinen tapa tehdä tämä, mutta muissa huoneissa yritä tuoda tekstuureja kasveilla (kuivatut kukat ovat kaikkialla vuoteen 2020 mennessä) ja hyvin hoidetut niput. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *