Kategoriat
Uncategorized

Toivepostaus mitä ja miten pakata käsimatkatavaroihin

Olen suuri uskovainen matkustamiseen vain käsimatkatavaroiden kanssa . Se helpottaa matkakokemustasi monin tavoin. Lentoyhtiö ei voi missään tapauksessa menettää matkatavaroitasi, jos et ole tarkistanut mitään. Et painaa raskaita laukkuja, jos rajoitat itsesi vain käsimatkatavaroihin. Ja sinun ei tarvitse käsitellä kalliita kirjatun pussin maksuja. Mutta entä jos et vain voi mennä vain käsimatkatavaroihin? Ehkä lennät paljon pienemmällä koneella, jolla on tiukemmat kuljetussäännöt , tai ehkä et ole aivan valmis matkustamaan vähemmän tavaroita. Mitä sinun pitäisi aina pakata käsilaukkuun?

Kuinka paljon nestettä voit ottaa koneeseen?

Nesteiden rajoitukset ovat olleet voimassa monien vuosien ajan, mutta vielä on jonkin verran hämmennystä siitä, mitä nämä rajoitukset ovat. Nesteiden peruskustannukset ovat:

Voit tuoda nesteitä enintään 3,4 unssia (100 ml) sisältäviin astioihin, ja kaikkien astioiden on oltava yhden litran (noin yksi litra) kirkas vetoketjullinen pussi. 5 unssin säiliötä ei sallita, vaikka siinä olisi vain 1 unssi nestettä.

Nesteinä pidetään useita esineitä, joita et ehkä ajattele, kuten maapähkinävoita, nestemäistä meikkiä, lumipalloja jne. SAAT tuoda tyhjän vesipullon turvallisuuden kautta ja täyttää sen toisella puolella.

Voitko ottaa partakoneen turvallisuuden kautta?

Koska partakoneet ovat teräviä esineitä, ne voivat aiheuttaa hämmennystä siitä, voitko pakata ne matkatavaroihisi. Suorat partahöylät ja turvakarvaterät eivät ole sallittuja käsimatkatavaroissa, mutta kertakäyttöiset partaveitset ja sähkökäyttöiset partakoneet ovat sallittuja. Lue lisää partakoneen tuomisesta koneeseen .

Voitko ottaa ruokaa lentokoneella?

Yleensä ruoka on sallittua matkatavarassasi. Sen on kuitenkin täytettävä nesteitä koskevat rajoitukset. Leviäviä ruokia, kuten maapähkinävoita, pidetään nestemäisinä, joten sinulla voi olla vain 3,4 unssia (100 ml) maapähkinävoita, ja astian on oltava mahtuva nestepussiin.

Pakastetut elintarvikkeet tai juomat ovat sallittuja, mutta vain jos ne ovat täysin jäätyneet, kun käydään läpi TSA: n turvatarkastus. Tämä voi vaihdella muissa maissa.Lue lisää:

Voitteko tuoda ruokaa lentokoneeseen?

Voitteko tuoda alkoholia lentokoneeseen?https://tpc.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Voitteko tuoda sytyttimen lentokoneeseen?

Voit ottaa sytyttimen lentokoneessa matkatavarasi mukana, mutta yleensä vain yksi on sallittu. On myös syytä huomata, että sytyttimet voivat olla kirjattavissa matkatavaroissasi vain, jos niissä ei ole polttoainetta. Lisätietoja otteluiden tai sytyttimen ottamisesta koneeseen .

Voitteko tuoda e-savukkeita tai höyrylaitteita lentokoneeseen?

Kyllä, voit ottaa e-savukkeita tai höyrylaitetta koneeseen. Itse asiassa TSA vaatii sinua pakkaamaan e-savuke / höyrylaitteesi käsimatkatavaroihin, ei kirjattuihin matkatavaroihin. Sitä varten tarvitsemasi nesteen on myös mahtuttava nestemäisiin päästöihin. Lisätietoja vape: n tuomisesta koneeseen .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *